KRYEFAQJA » LAJME » Nikolla: Nuk do të ketë rishpërndarje kuotash

Nikolla: Nuk do të ketë rishpërndarje kuotash

702 kuotat e lira të mbetura në universitete do të digjen, duke mos u dhënë mundësinë kandidatëve për student që ndodhen ende në listëpritje të regjistrohen në një nga programet e studimit që ofrojnë këto IAL. Ministrja e Arsimit dhe Sportit Lindita Nikolla e pranishme në Komisionin e Edukimit për të raportuar mbi proçesin e pranimeve në universitete sqaroi se falë kësaj skemë universitete publike kanë mundur të përzgjedhin studentët më të mirë, ndërkohë që nuk mohoi edhe problemet.

Deputeti i partisë Demokratike Luciano Boci e cilësoi proçesin e pranimeve në universitete të dështuar si pasojë e prodhimit të shumë situatave të padëshiruara.