KRYEFAQJA » LAJME » Nishani dhe Jagland dënojnë sulmet terroriste në Bruksel
Nishani dhe Jagland dënojnë sulmet terroriste në Bruksel

Nishani dhe Jagland dënojnë sulmet terroriste në Bruksel

Sekretari i Përgjithshëm i Këshillit të Europës, Jagland në konferencën e përbashkët për shtyp me presidentin shqiptar Bujar Nishani, dënuan sulmet terroriste në Bruksel dhe shprehen ngushellimet me familjet e viktimave. Zoti Jagland tha se Shqipëria është shembulli që duhet ndjekur për një harmoni dhe tolerance të përkryer fetare. Presidenti Nishani, në emër të popullit shqiptar shprehu ngushëllimet për popullin belg.