KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Një elefant në Indi doli jashtë kontrollit duke shkatërruar 20 makina
elefanti terbohet ne feste ne indi

Një elefant në Indi doli jashtë kontrollit duke shkatërruar 20 makina

Elefanti njihet si kafsha me e mencur dhe e urte, por kur egërsohet mund të bëhet i papërmbajtshëm. Kështu ndodhi gjatë një festivali fetar në shtetin indian të Kerales kur elefanti doli jashtë kontrollit dhe shkatërroi 20 makina dhe motorcikleta të parkuara pranë tempullit. Dy drejtuesit e hipur në shpinën e tij me kot perpiqeshin ta qetesonin. Elefantet janë pjese e pandashme e festivale fetar në Indi dhe incidente të tillla janë të shpeshta. Muajin e shkuar një elefant i egërsuar shkatërroi gati 100 banesa në një fshat të Bengalit.