KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Obama mbërrin në Athinë

Obama mbërrin në Athinë

Presidenti amerikan Barak Obama, ka mbërritur në Athinë në turneun e tij të fundit si President i Shteteve të Bashkuara. Një nga qëllimet kryesore të kësaj vizite është që Obama të sigurojë aleatët se edhe presidenti i sapozgjedhur Donald Trump do të ruajë të njëjtën linjë strategjike marrëdhëniesh me të gjithë vendet duke përfshire edhe NATO-n. Ai ka deklaruar më herët se nuk ka vend për shqetësime dhe as për frikë pas fitores së republikanëve.