KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Obama, ndalesë në panairin e teknologjisë në Hanover
Pas bisedimeve me kancelaren Angela Merkel, presidenti amerikan Barak Obama vizitoi sot panairin e teknologjise ne Hanover. I shqoeruar nga kancelarja, presidenti u ndal ne stendat e industrive me te medha dhe te njohura gjermane, ku mori informacion per prodhimet e reja dhe shoi kureshtjen. Per here te pare ne jeten 70 vjecare te ketij panairi, Shtetet e Bashkuara jane shpallur si vendi partner i panairit. Stenda te vecanta u ishin kushtuar prodhimeve amerikane dhe Obama e tregoi veten nje menaxher te afte marketingu kur u perpoq t'u mbushte mendjen klienteve te blinin prodhime amerikane. Ne panair marrin pjese 5200 kompani nga 75 vende te ndryshme. Para kthimit ne Shtetet e Bashkuara, Obama do te takohet ne qyetin gjerman me presidentin francez Holond, kryeministrin italian Renzi dhe kryeministirn britanik Kameron. Obama, ndalesë në panairin e teknologjisë në Hanover

Obama, ndalesë në panairin e teknologjisë në Hanover

Pas bisedimeve me kancelaren Angela Merkel, presidenti amerikan Barak Obama vizitoi sot panairin e teknologjise ne Hanover. I shqoeruar nga kancelarja, presidenti u ndal ne stendat e industrive me te medha dhe te njohura gjermane, ku mori informacion per prodhimet e reja dhe shoi kureshtjen. Per here te pare ne jeten 70 vjecare te ketij panairi, Shtetet e Bashkuara jane shpallur si vendi partner i panairit. Stenda te vecanta u ishin kushtuar prodhimeve amerikane dhe Obama e tregoi veten nje menaxher te afte marketingu kur u perpoq t’u mbushte mendjen klienteve te blinin prodhime amerikane. Ne panair marrin pjese 5200 kompani nga 75 vende te ndryshme. Para kthimit ne Shtetet e Bashkuara, Obama do te takohet ne qyetin gjerman me presidentin francez Holond, kryeministrin italian Renzi dhe kryeministirn britanik Kameron.