KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Obama: Trump nuk i do punëtorët
Obama: Trump nuk i do punëtorët

Obama: Trump nuk i do punëtorët

Donald Trump “nuk ka asnjë interes për njerëzit që punojnë”. Këtë e tha presidenti amerikan Barack Obama, duke kritikuar versionin pesimist që doli nga konventën republikane.

“Ajo çfarë dëgjuam javën e shkuar në Kliveland nuk ishte karakteristike republikane, dhe sigurisht jo konservatore. Ajo çfarë dëgjuam ishte një version thellësisht pesimist për vendin. Kemi dëgjuar mërzitje, zemërim dhe urrejtje. Kjo nuk është Amerika që unë njoh”.