KRYEFAQJA » LAJME » Panariti, produktet shqiptare duhen të njihen në të gjithë botën

Panariti, produktet shqiptare duhen të njihen në të gjithë botën

Produktet shqiptare duhet të çertifikohen me synim që të njihen në të gjithë botën, keshtu u shpreh Ministri i Bujqësise, Edmond Panariti gjatë një inagurimi të një brandi presticioz për produktet shqiptare. Panariti kërkoi bashkepunim me të gjithë kompanitë që ofrojne produkte të agrumit dhe perime. Nderkohe, në fjalen e tij Panariti tha se dikasteri që ai drejton është në mbeshtetje të të gjithe bizneseve që ofrojne treg të qëndrueshem dhe ushqime cilësore.