KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Papa lutet për viktimat e sulmit terrorist ne Turqi
Papa lutet për viktimat e sulmit terrorist ne Turqi

Papa lutet për viktimat e sulmit terrorist ne Turqi

Papa Francesku u lut të dielën per viktimat e sulmit terrorist ne Turqi. Para mijëra besimtarëve në sheshin Shën Pjetri, ai tha se e priti me hidhërim të madh lajmin për masakrën. Sulmuesit goditën njerëzit e pambrojtur që manifestonin në emër të paqes. “Lutem për viktimat dhe për atë vend të dashur, Zoti u dhëntë ngushëllim familjeve”, tha Papa duke ftuar gjithë të pranishmit të mbanin një minutë heshtje.