KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Për herë të parë në skenën e “ Bylysit” do ngjitet drama – satire, “ Horoskopi babilonas”

Për herë të parë në skenën e “ Bylysit” do ngjitet drama – satire, “ Horoskopi babilonas”

HOROSKOPI BABILONAS” një drame- satire kjo e shkruar nga Vangjel Kozma e me regji të Spiro Dunit do jetë prezantimi më i ri artistik për fierakët, këtë fundjavë. Një pjesë e re, terësisht shqiptare, nuk ka se si të ndodhe ndryshe , vecse të përcjellë realitetin me doza të mirëfillta humori.

Në skenën e teatrit “ Bylis “ këtë herë krah aktorëve fierake do jetë dhe korcari Albano Prodani.” Horoskopi babilona” është shfaqja e parë e re për këtë vit, pas një sërë shfaqjesh retriospektivë të dhëna në skënën e teatrit Bylis gjatë muajve që kaluan.