KRYEFAQJA » LAJME » Përmbyjet në Shkodër; 2 lagje nën ujë
permbytje, shkoder, reshje, 24 ore, 2 lagje

Përmbyjet në Shkodër; 2 lagje nën ujë

Reshjet gjatë natës e kanë përkeqësuar gjendjen në qytetin e Shkodrës. Raportohet se dy lagje janë nën ujë, pasi niveli i ujit në basenin e lumit Drin dhe Bunë ka arritur në nivelin rreth 30 cm. Raportohet se lumi Kirk ka pasur prurje normale gjatë ditës së sotme. Në qytete brenda si në Shkodër, situata është më e mirë, duke mos sjellë problem prmbytjeje apo gjendje emergjnce, si në rastet e shkuara.