KRYEFAQJA » LAJME » Posta shqiptare inaguron zyrën e re te komuna parisit

Posta shqiptare inaguron zyrën e re te komuna parisit

Mbas shumë ankesave të qytetarëve për rradhë të gjata për të tërhequr një pako në postën shqiptare tashmë i jepet fund. Në një nga zonat më të mbipopulluara, posta shqiptare inaguron zyrën e re postare te komuna e parisit. Drejtori i përgjithshëm Majlind Lazimi njoftoi për hapjen e 3 zyrave të reja në kryeqytet.

Zyra e re do ofrojë për qytetarët shërbime të kolipostës si shërbime postare dhe financiare. Ndërkohë, drejtori i postës shqiptare, Lazimi tha se për të tërhequr porositë tashmë do ofrohet dhe shërbimi përmes një bankomati.