KRYEFAQJA » LAJME » Prishtinë, alarm për bombë
Prishtinë, alarm për bombë

Prishtinë, alarm për bombë

Policia e Kosovës ka larguar një mjet afër Administratës Pensionale të Kosovës, pas dyshimeve se në të kishte lëndë shpërthyese. Alarmi u dha rreth orës 11:00 nga punonjësit e kësaj zyre. Policia tha se e kish verifikuar mjetin e dyshuar shpërthyes dhe arriti ta largojë nga zyrat e Administratës Pensionale të Kosovës. Sipas saj “Rreth orës 12:15 është larguar mjeti i dyshimtë nga objekti i ish-Rilindjes”.