KRYEFAQJA » LAJME » “Qyteti im” në RTSH- Himara

“Qyteti im” në RTSH- Himara

Riviera Shqiptare është padyshim një nga zonat me të cilat Shqipëria ndjehet vërtetë krenare. Ajo nis nga Qafa e Llogorasë, afër Vlorës e deri në jug të vendit. Riviera Shqiptare është e famshme për plazhet e shumtë, parqet kombëtare, kalatë e hershme e të reja, dhe njihet si zona kryesore e prodhimit të agrumeve dhe ullinjve. Kamera e “Qyteti im” vizitoi pak ditë më parë Himarën një prej stacioneve më të bukur dhe interesantë të Rivierës.

Para Mbrapa
 IMG_3002
IMG_3011 
IMG_3012
IMG_3017 
IMG_3037 
IMG_3043 
IMG_3048 
IMG_3103 
IMG_3152 
IMG_3156 
IMG_3169  
IMG_3178 
IMG_3190  
IMG_3193  
IMG_3206 
IMG_3209 
IMG_3212 
IMG_3216 
IMG_3254  
IMG_3257 
IMG_3264 (1)  
IMG_3296 
IMG_3297
IMG_3301 
IMG_3308 
IMG_3310 
Para Mbrapa