KRYEFAQJA » LAJME » “Red Arrows” mbi qiellin e Tiranës
“Red Arrows” mbi qiellin e Tiranës

“Red Arrows” mbi qiellin e Tiranës

Të famshmit “Red Arrows” (Shigjetat e kuqe), skuadrilja akrobatike e Forcave Ajrore Mbretërore Britanike, gjenden që prej të enjtes në Aeroportin Ndërkombëtar “Nënë Tereza” në Rinasit. 11 avionët e “Shqigjetave të kuqe” do të realizojnë mbi Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në Tiranë një spektakël fluturimesh, i pari i këtij lloi në Shqipëri. “Red Arrows” ka 50 vjet eksperiencë dhe ka dhënë mbi 4500 shfaqje në 55 vende të botës.