KRYEFAQJA » LAJME » Rikthehen demokratët në komisione dhe në seancë plenare pas bojkotit 10 ditor
Rikthehen demokratët në komisione dhe në seancë plenare pas bojkotit 10 ditor

Rikthehen demokratët në komisione dhe në seancë plenare pas bojkotit 10 ditor

Demokratët i rikthehen jetës normale parlamentare, pas përfundimit të afatit kohor të vendimit të byrosë së kuvendit, për përjashtimin 10 ditor nga punimet e Parlamentit të ish Kryeministrit Berisha . Në mbledhjen e sotme të Kryesisë së Grupit Parlamentar demokratët vendosën të marrin pjesë në komisione si edhe në seancë plenare. Bojkoti i opozitës ishte në shenjë proteste ndaj vendimit të Byrosë,të cilin e konsideruan të padrejtë dhe shenjë hakmarrje ndaj denoncimeve që Berisha i bëri rastit Shullazi. Ish Kryeministri u shpreh nga foltorja e Parlamentit për ligjin e paisjes së qytetarëve me armë, bazuar në modelin Amerikan.