KRYEFAQJA » LAJME » Plazhi i Tales : Hapësira të bollshme publike

Plazhi i Tales : Hapësira të bollshme publike

Pastërtia e ujit dhe rërës, hapësirat e bollshme publike dhe çmimet e favorshme janë arsyet pse pushuesit po i rikthehen bregdetit të Tales në Lezhë . Edhe pse numri i pushuesve në Tale tejkaloi pritshmëritë e administratorëve të kësaj njësie vendore, ata garantojnë realizimin e të gjitha detyrimeve për një plazh të pastër e të sigurt. Fundjavat janë ato që shënojnë dhe numrin më të lartë të pushuesve, deri në 20 mijë .