KRYEFAQJA » LAJME » Rusi 2018: Fillojnë sot ndeshjet kualifikuese
Rusi 2018: Sot luhen ndeshjet e grupeve A, B dhe H

Rusi 2018: Fillojnë sot ndeshjet kualifikuese

Grupi C 
DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ
04.09.2016 Serravale 18:00 San Marino – Azerbajxhan 0 – 1
Gurbanov 45′
04.09.2016 Pragë 20:45 Republika Çeke – Irlandë e Veriut 0 – 0
04.09.2016 Oslo 20:45 Norvegji – Gjermani 0 – 3
Müller 16′, Kimmich 45′, Müller 60′

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Gjermani 1 1 0 0 3 0 3 3
2. Azerbajxhan 1 1 0 0 1 0 1 3
3. Republika Çeke 1 0 1 0 1 1 0 1
4. Irlanda e Veriut 1 0 1 0 1 1 0 1
5. San Marino
1 0 0 1 0 1 -1 0
6. Norvegji 1 0 0 1 0 3 -3 0

 

Grupi E 
DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ
04.09.2016 Kopenhagen 18:00 Danimarkë – Armeni 1 – 0
Eriksen 17′
04.09.2016 Astana 18:00 Kazakistan – Poloni 2 – 2
Kapustka 9′ (0-1), Lewandowski 35′ (0-2), Khizhnichenko 52′ (1-2), Khizhnichenko 58′ (2-2)
04.09.2016 Kluzh-Napoka 20:45 Rumani – Mali i Zi 1 – 1
Popa 85′ (1-0), Jovetić 87′ (1-1)

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Danimarkë 1 1 0 0 1 0 1 3
2. Poloni 1 0 1 0 2 2 0 1
3. Kazakistan 1 0 1 0 2 2 0 1
4. Mal i Zi 1 0 1 0 1 1 0 1
5. Rumani 1 0 1 0 1 1 0 1
6. Armeni 1 0 0 1 0 1 -1 0

 

Grupi F 
DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ
04.09.2016 Tërnava 18:00 Sllovaki – Angli 0 – 1
Lallana 90’+5′
04.09.2016 Vilnius 18:00 Lituani – Slloveni 2 – 2
Cernych 32′ (1-0), Slivka 35′ (2-0), Krhin 77′ (2-1), Cesar 90’+3′ (2-2)
04.09.2016 Ta’Kali 20:45 Maltë – Skoci 1 – 5
Snodgrass 10′ (0-1), Effiong 14′ (1-1), Effiong 53′ (1-2), Snodgrass 61′ (1-3 penallti), Snodgrass 78′ (1-4), Snodgrass 84′ (1-5)

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Skoci 1 1 0 0 5 1 4 3
2. Angli 1 1 0 0 1 0 1 3
3. Slloveni 1 0 1 0 2 2 0 1
4. Lituani 1 0 1 0 2 2 0 1
5. Sllovaki 1 0 0 1 0 1 -1 0
6. Maltë 1 0 0 2 1 5 -4 0