KRYEFAQJA » LAJME » Rusi 2018: Grupet G dhe I, humbin Shqipëria dhe Kosova
Rusi 2018: Në fundjavë rikthehen ndeshjet kualifikuese

Rusi 2018: Grupet G dhe I, humbin Shqipëria dhe Kosova

Grupi G 
DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ
09.10.2016 Jeruzalem 18:00 Izrael – Lihtenshtejn 2 – 1
09.10.2016 Shkodër 20:45 Shqipëri – Spanjë 0 – 2
09.10.2016 Shkup 20:45 Maqedoni – Itali 2 – 3

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Spanjë 3 2 1 0 11 1 10 7
2. Itali 3 2 1 0 7 4 3 7
3. Shqipëri 3 2 0 1 4 3 1 6
4. Izrael 3 2 0 1 5 5 0 6
5. Maqedoni 3 0 0 3 4 7 -3 0
6. Lihtenshtejn 3 0 0 3 1 12 -12 0

 

Grupi I 
DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ
09.10.2016 Krakovë 18:00 Ukrainë – Kosovë 3 – 0
09.10.2016 Konja 18:00 Finlandë – Kroaci 0 – 1
09.10.2016 Rejkjavik 20:45 Islandë – Turqi 2 – 0

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Kroaci 3 2 1 0 8 1 7 7
2. Islandë 3 2 1 0 6 3 3 7
3. Ukrainë 3 1 2 0 6 3 3 5
4. Turqi 3 0 2 1 3 5 -2 2
5. Finlandë 3 0 1 2 3 5 -2 1
6. Kosovë 3 0 1 2 1 10 -9 1