KRYEFAQJA » LAJME » Rusi 2018: Ndeshjet e Grupit G dhe I
Edhe për Shqipëri - Spanjë

Rusi 2018: Ndeshjet e Grupit G dhe I

Grupi G 
DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ
06.10.2016 Vaduz 20:45 Lihtenshtejn – Shqipëri 0 – 2
06.10.2016 Torino 20:45 Itali – Spanjë 1 – 1
06.10.2016 Shkup 20:45 Maqedoni – Izrael 1 – 2
09.10.2016 Jeruzalem 18:00 Izrael – Lihtenshtejn ? – ?
09.10.2016 Shkodër 20:45 Shqipëri – Spanjë ? – ?
09.10.2016 Shkup 20:45 Maqedoni – Itali ? – ?

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Shqipëri 2 2 0 0 4 1 3 6
2. Spanjë 2 1 1 0 9 1 8 4
3. Itali 2 1 1 0 4 2 2 4
4. Izrael 2 1 0 1 3 4 -1 3
5. Maqedoni 2 0 0 2 2 4 -2 0
6. Lihtenshtejn 2 0 0 2 0 10 -10 0

 

Grupi I 
DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ
06.10.2016 Shkodër 20:45 Kosovë – Kroaci 0 – 6
06.10.2016 Konja 20:45 Turqi – Ukrainë 2 – 2
06.10.2016 Rejkjavik 20:45 Islandë – Finlandë 3 – 2
09.10.2016 Krakovë 18:00 Ukrainë – Kosovë ? – ?
09.10.2016 Konja 18:00 Finlandë – Kroaci ? – ?
09.10.2016 Rejkjavik 20:45 Islandë – Turqi ? – ?

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Kroaci 2 1 1 0 7 1 6 4
2. Islandë 2 1 1 0 4 3 1 4
3. Ukrainë 2 0 2 0 3 3 0 2
4. Turqi 2 0 2 0 3 3 0 2
5. Finlandë 2 0 1 1 3 4 -1 1
6. Kosovë 2 0 1 1 1 7 -6 1