KRYEFAQJA » LAJME » Bota » SHBA 2016: Carson në krye të kandidatëve republikanë
SHBA 2016: Carson në krye të kandidatëve republikanë

SHBA 2016: Carson në krye të kandidatëve republikanë

Me 29% të pëlqimeve ndërmjet zgjedhësve republikanë mbi një bazë kombëtare, ish-neurokirurgu afroamerikan Ben Carson ngjitet në krye të kandidatëve për emërimin e Grand Old Party (GOP) në sondazhin e ri të bërë sëbashku nga NBC dhe Wall Street Journal.

Bëhet fjalë për përqindjen më të lartë të regjistruar deri tani në këtë lloj sondazhi nga një kandidat republikan.