KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Shënim
Shënim

Shënim

Ditët e fundit në disa portale on line dhe në ndonjë media tjetër tradicionale, janë përhapur lajme bazuar mbi disa mesazhe anonime telefonike, sikur punonjësve të RTSH iu është kushtëzuar shpërblimi i fundvitit me pjesëmarrjen në netët e Festivalit të Këngës në Radiotelevizion.
Duke shprehur indinjatën, RTSH i konsideron të pavërtetë lajme të tilla, të cilat janë të bazuara mbi burime dhe sms anonime dhe të sajuara, që me apo pa dashakeqësinë e tyre synojnë të dëmtojnë jo vëtem imazhin e RTSH, por edhe Festivalin e Këngës në RTSH.