KRYEFAQJA » LAJME » Shoqata e Ricikluesve për rishqyrtimin e ligjit për menaxhimin e mbetjeve
vullnet-haka-shoqata-e-ricikluesve-riciklimi-plehrat-mbetjet

Shoqata e Ricikluesve për rishqyrtimin e ligjit për menaxhimin e mbetjeve

 

Pas mosdekretimit të ligjit për menaxhimin e integruar të mbetjeve nga Presidenti, Shoqata e Ricikluesve, shprehet se argumentat e dhëna për kthimin për rishqyrtim të këtij ligji në Kuvend nuk qëndrojnë. Anëtari i Shoqatës së Ricikluesve, Vullnet Haka, i ftuar në emisionin Mirëmëngjes Shqipëri, në Televizionin Shqiptar, sqaron se janë katër lloje mbetjesh ato që do të importohen. Por sipas tij, problemi kryesor qëndron tek mungesa e informacionit tek qytetarët. Ligji për menaxhimin e integruar të mbetjeve pas mos dekretimit nga Presidenti do të shkojë për rishqyrtim dhe rivotim në Kuvend.