KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Shoqata e Ricikluesve të Shqipërisë: Kthimi i ligjit në parlament, pjesë e betejave politike
Shoqata e Ricikluesve të Shqipërisë: Kthimi i ligjit në parlament, pjesë e betejave politike

Shoqata e Ricikluesve të Shqipërisë: Kthimi i ligjit në parlament, pjesë e betejave politike

Kthimi në parlament nga presidenti Nishani i ligjit për mbetjet nuk është pritur mirë nga Shoqata e Ricikluesve të Shqipërisë. “Jemi të zhgënjyer që, një çështje me implikim qartësisht vetëm ekonomik, social dhe mjedisor bëhet objekt i betejave politike të radhës ” vlerësohet në një deklaratë të saj. “Në ditët në vazhdim ne do të vijojmë të japim të gjtha argumentet e nevojshme për domosdoshmërinë e miratimit të ligjit” prmton Shoqata e Ricikluesve të Shqipërisë në reagimin ndaj mosdekretimitit të ligjit për importin e mbetjeve nga Presidenti i Republikës.