KRYEFAQJA » LAJME » Shqipëri-Kosovë,konsullatë të përbashkët edhe në Bari

Shqipëri-Kosovë,konsullatë të përbashkët edhe në Bari

Nga sot Shqipëria dhe Kosova me konsullatë të përbashkët edhe në Bari. Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë Ditmir Bushati përmes një postimi në fb, njoftoi se Konsullata e Shqipërisë në Bari do të jetë në shërbim edhe të qytetarëve të Kosovës. Pas Milanos e Barit, partneriteti strategjik mes Shqipërisë e Kosoves në shërbimin diplomatik dhe atë konsullor do konkretizohet së shpejti me Konsullatën e Përbashkët në Mynih të Gjermanisë.