KRYEFAQJA » LAJME » Situata në Shqipëri, analistët flasin për krizë politike
analistet, kriza politike, meta, no comment, kriza politike, reagimet

Situata në Shqipëri, analistët flasin për krizë politike

Situata e fundit politike në Shqipëri, nga analistët në vend, po konsiderohet si krizë politike. Analistët thonë se shkaku kryesor i është afrimi i zgjedhjeve dhe rezultati që partitë politike presin nga votimet e 18 Qershorit. Afrim Krasniqi dhe Arion Sulo bashkohen në vlerësimet e tyre kur thonë se reforma në drejtësi është viktimë e debatit politik, i cili duhet të zgjidhet sa më shpejt me bisedime mes palëve. Më hollësisht ndiqni në https://youtu.be/tPxeaNWBkak