KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Tirane: 2000 libra të rinj në funksion të njohjes së gjuhës e kultures italiane

Tirane: 2000 libra të rinj në funksion të njohjes së gjuhës e kultures italiane

Rreth 2000 libra të cilat do të vihen në dispozicion të të gjithë shkollave të mesme të Shqipërisë do t`u shërbejnë mësuesve të gjuhës italiane në prezantimin më të mirë të gjuhës dhe kulturës së vendit fqinjë.
Rai play është aplikacioni më i ri i prezantuar nga Loredanan Cornero, sekretare e përgjithshme për marrëdhëniet me jashtë në RAI, i cili mund të përdoret edhe në mungesë të internetit. Kjo ngjarje u zhvillua në kuadër të javës së Gjuhës Italiane në Shqipëri.