KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Turizmi shqiptar në Panairin e Berlinit

Turizmi shqiptar në Panairin e Berlinit

Shqipëria synon që të kthehet në një nga destinacionet me tërheqese për turizmin, jo vetëm në rajon, por për krejt Europën. Ajo mori pjesë në Panairin e Turizmit në Berlin, panairi më i madh i turizmit në Botë. Pjesmarrja e Shqipërisë koinçdoi edhe me jubileun e 50 vjetorit të tij. Stenda e Shqipërisë u prezantua në pavionin e Europës. Për herë të parë 20 tur-operatorë shqiptarë, ofruan në këtë panair mundësitë e turizmit shqiptar. Paraqitja u gërshetua me agro-turizmin,kulturën, historinë e vendit.
Në Panairin e Berlinit Shqipëria përfaqësohej nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik,Tregëtisë dhe Turizmit, Milva Ekonomi dhe zyrtarë të tjerë të lartë. Në takimet me homologë nga vende të ndryshme të botës, por edhe diskutimet në panele të ndryshme, u trajtuan mundësitë e zhvillimit të turizmit në Shqipëri, i cili nga qeveria shqiptare konsiderohet i sektori i të ardhmes.

Para Mbrapa
Shqiperia ne panairin e turizmit ne Berlin 1
Shqiperia ne panairin e turizmit ne Berlin 2
Shqiperia ne panairin e turizmit ne Berlin 3

Shqiperia ne panairin e turizmit ne Berlin 5

Shqiperia ne panairin e turizmit ne Berlin 6

Shqiperia ne panairin e turizmit ne Berlin 4

Shqiperia ne panairin e turizmit ne Berlin 7
Para Mbrapa