KRYEFAQJA » LAJME » Vizita e Kerrit në foto

Vizita e Kerrit në foto

Para Mbrapa
Xhon Kerri dhe Nishani
Xhon Kerri dhe Ditmir Bushati
Xhon Kerri dhe Rama ne kryeministri
Kerri dhe Rama 4 
Kerri ne kryeministri
Kerri dhe Rama 12 

 

Kerri dhe Rama 
Kerri ne kryeministri 5 
 Kerri dhe Rama 3
Kerri dhe Rama 5
 Kerri dhe Rama 10
Kerri-Rama
Kerri dhe Rama 6 
Kerri dhe Rama 11 
Kerri dhe Rama 9 
 Kerri dhe Rama 7
Kerri ne Tirane 
 Kerri dhe Rama 2

 

 

 Kerri me djalin ne krahe

 

 

Flamuri shqiptare dhe amerikan 

 

Kerri dhe Rama 8 
Ne pritje te Kerrit
Kerri dhe Basha 6 
Kerri dhe Basha
Kerri dhe Basha 7 
 Kerri dhe Edi Paloka

 

 Kerri me PD 2

 

 

Kerri me PD 
 Kerri me PD 3
Kerri dhe Basha 5 
Xhon Kerri
Para Mbrapa