KRYEFAQJA » LAJME » Vlora çel sezonin turistik veror
Qeveria ul TVSh për turizmin në 6 përqind

Vlora çel sezonin turistik veror

Vlora është gati të presë turistët e diellit e rërës. Në një atmosferë plot energji, mes aktivitetesh kulturore, sportive e panaireve të shumëllojshëm, kryetari i Bashkisë Dritan Leli, tha se Vlora të tillë atmosfere do ketë gjatë gjithë verës:

Edhe për përgatitjen e 38 kilomentrave vijë bregdetare të Lezhës, ka një angazhim institucional e qytetar.

Bashkia Lezhë, policia e qarkut, OSHEE dhe ndërmarrja e ujësjëellës – kanalizimeve kanë piketuar pikat e përgjegjësive në këtë fushë:

Edhe në Durrës prej ditësh ndërmarrja e shërbimimeve publike pranë Bashkisë është angazhuar në pastrimin e pjesës ranore të plazhit, ndërsa çelja zyrtare e sezonit turistik pritet të bëhet të dielën.