KRYEFAQJA » LAJME » Votimet në Dibër, brenda 3 orëve votojnë 10 përqind e zgjedhësve
Nisin përgatitjet për Reformën Zgjedhore

Votimet në Dibër, brenda 3 orëve votojnë 10 përqind e zgjedhësve

Zgjedhjet për Bashkinë e Dibrës kanë nisur me një pjesmarrje mbresëlënëse. Sipas Komisioni Qëndror të Zgjedhjeve deri në orën 10:00 të paradites, në të gjitha Qendra e Votimit kanë votuar në total 5200 ose 9 për qind e votuesve me të të drejtë vote. Gjithnjë sipas KQZ procesi i votimit ka filluar në 118 Qendrat e Votimit duke përfshirë dhe QV 1167, ku pati probleme për shkak të humbjes së vulës së sekretarit.