KRYEFAQJA » LAJME » Zgjedhjet lokale në Kolonjë
bahskia kolonje, zgjedhjet lokale, kryetar bashkie, kolonje,

Zgjedhjet lokale në Kolonjë

Kandidati i mazhorancës për kryetar bashkie i Kolonjës, Ilia Stefo u premtoi banorëve të bllokut 1 dhe 2 në Ersekë furnizim me ujë të pijshëm dhe perfundimin e rrugës qe lidh këtë qytet me Korçën brenda këtij mandati. Stefo ftoi zgjedhësit ta mbështesin më 20 nëntor, ndërsa i siguroi se do të punojë me përkushtim. Kryetari i Bashkisë së Korçës, Sotiraq Filo, tha se kandidati i Aleancës për Shqipërinë Europiane ka karateristikat për të qenë një kryebashkiak i suksesëshëm, përkushtimin, projektet konkrete dhe mbështetjen e duhur.