KRYEFAQJA » Programi Radio Tirana

Programi Radio Tirana

E ENJTE, 23 SHKURT 2017

06:00 HIMNI
06:02 LAJME
06:03 PROGRAMI DITOR
06:04 KALENDARI I BOTËS SHQIPTARE
06:06 RITME NGA MUZIKA JONË POPULLORE
06:30 RITME NGA MUZIKA JONË LEHTË
07:00 “DITË TË MBARË”…
08:00 EDICIONI KRYESOR I LAJMEVE
08:20 Vijon “DITË TË MBARË”
10:00 LAJME
10:15 NE PRITJE TE NISJES SE PUNIMEVE TE SEANCES PLENARE TE PARLAMENTIT
“NE KOHE REALE”
11:00 LAJME
11:03 Vijon “NË KOHË REALE”
12:00 LAJME
12:03 Vijon “NË KOHË REALE”
13:00 LAJME
13:02 RADIO KOKTEJL
14:00 LAJME
14:05 PENTAGRAM FËMINOR
14:30 KËNGË NGA FESTIVALET E FËMIJËVE
15:00 EDICIONI I LAJMEVE TË DREKËS
15:20 RITME POPULLORE PREJ TREVAVE SHQIPTARE
16:00 GJITHÇKA SHQIP
17:00 EDICIONI KRYESOR I LAJMEVE TË PASDITES
17:20 FAQE LIBRI- “Vdekja e Narcisit” Grigor Banushi
18:00 LAJME
18:05 FESTIVALE NE VITE-këngë shekulli
19:00 LAJME
19:05 EMISIONI “SPEKTËR SOCIAL”
19:50 RADIO PËRRALLA – “Breshka guximtare”
19:55 KALENDARI I BOTËS SHQIPTARE
20:00 REVISTA RADIOFONIKE E MBRËMJES
20:20 PARAJSA E ARTIT TË FJALËS
20:30 “MESJAVË NË RADIO-TIRANA”
22:00 EDICIONI I FUNDIT KRYESOR I LAJMEVE
22:30 EMISIONI “BIBLIOTEKE
23:00 TURNI I TRETË-
00:00 LAJME
00:05 “TINGUJ QË PASUROJNË SHPIRTIN”
01:00 “UNË DHE BLUZI”
01:45 PLAYLIST-