KRYEFAQJA » Programi RTSH art

Programi RTSH art

  • E Hënë
  • E Martë
  • E Mërkurë
  • E Enjte
  • E Premte
  • E Shtunë
  • E Dielë
22.08.2016
07.00 DOKUMENTAR SHQIPTAR – ASHT I TROLLIT SHQIPTAR 2011
07.55 DOKUMENTAR I HUAJ – AILA-SEKRETI I UHISKY-T
09.00 FILM – FEMIJA MBI UJE
10.45 DOKUMENTAR SHQIP – KLIK NE 7×7 – GJAKOVA
11.30 DOKUMENTAR I HUAJ – HIJET E BURGUT
12.25 DOKUMENTAR SHQIP – PORTRETE- NJE PENE PER TE GJITHE_KOLE JAKOVA
13.00 SERIAL DASHURI NE BRIGJET E GARDES- PJ 1
13.45 FILM – FAMILJA PEREZ
15.35 DOKUMENTAR I HUAJ – TE PRIVUAR NGA GJITHSHKA
16.00 SERIAL – ROJA BREGDETARE PJ 1
16.45 FILM – SABATA
18.30 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-1
19.00 EMISION – BIBLIOTEKA-1 – 45 MIN
19.50 DOKUMENTAR SHQIP – FAMILJET E MEDHA – AQIF PASHE ELBASANI
20.35 TEATER – OPERA PER TRE GROSH 2006
22.05 MUZIKE SIMFONIKE – Mbremje Gala- Kadare
22.55 FILM – MCGRUBER – +16 RTS
00.30 FILM – FEMIJA MBI UJE
02.10 DOKUMENTAR I HUAJ – HIJET E BURGUT
03.05 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-1
03.35 FILM – SABATA
05.20 TEATER – OPERA PER TRE GROSH 2006
06.50 INTERVAL
23.08.2016
07.00 DOKUMENTAR SHQIPTAR – KOHEZIMI I VESHJES TRADICIONALE – MINLAVE PJ 3
08.00 KUBA NJE ODISE AFRIKANE PJ 1
09.00 FILM – BOTA ESHTE E MREKULLUESHME
10.45 DOKUMENTAR SHQIP – KLIK NE 7×7 – ME BICIKLETE NE SHKODER
12.10 DOKUMENTAR I HUAJ – SHPIKJET E MEDHA – FONOGRAFIA
12.50 INTERVAL
13.00 SERIAL DASHURI NE BRIGJET E GARDES- PJ 2
13.45 FILM – City Island KOMEDI-DRAME
15.30 DOKUMENTAR I HUAJ – PALLATI I PRITJEVE E KONGRESEVE NE ROME
16.00 SERIAL – ROJA BREGDETARE PJ 2
16.45 FILM – ELEGJI
18.35 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-2
19.05 EMISION – BIBLIOTEKA-2
19.45 DOKUMENTAR SHQIP – FAMILJET E MEDHA – ARSIMDASHES DHE DIJETARE
20.30 OPERA – SKENDERBEU – P. JAKOVA
22.40 FILM – AKTIVITETI NORMAL -horror RTS
00.05 FILM – BOTA ESHTE E MREKULLUESHME
01.50 DOKUMENTAR I HUAJ – SHPIKJET E MEDHA – FONOGRAFIA
02.30 FILM – City Island KOMEDI-DRAME
04.10 DOKUMENTAR I HUAJ – PALLATI I PRITJEVE E KONGRESEVE NE ROME
04.40 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-2
05.05 FILM – ELEGJI
06.55 INTERVAL
24.08.2016
07.00 DOKUMENTAR SHQIPTAR – HERONJ PA KENGE
07.50 DOKUMENTAR I HUAJ – KUBA NJE ODISE AFRIKANE.PJ 2
09.00 FILM – DETYRA E PARE
10.30 DOKUMENTAR SHQIP – KLIK NE 7×7 – QYTETI I BARDHE, BERATI
11.30 DOKUMENTAR I HUAJ – SHPIKJET E MEDHA – TELEVIZIONI
12.20 DOKUMENTAR SHQIP – PORTRET – EMER QE MBETI NE KENGE – MIHAL CIKO
13.00 SERIAL DASHURI NE BRIGJET E GARDES- PJ 3
13.45 FILM – GOSPEL HILL
15.30 DOKUMENTAR I HUAJ – DALLGA
16.00 SERIAL – ROJA BREGDETARE PJ3
16.45 FILM – LOJA E E MENDJES – drame psikologji
18.15 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-3
19.00 EMISION – BIBLIOTEKA-3
19.45 DOKUMENTAR SHQIP – FAMILJET E MEDHA – FRASHERLLINJTE
20.40 BALET OPERISTIK ME PJESE TE NDRYSHME
22.15 FILM – VRAP I TREMBUR – pasdite RTS
00.15 FILM – DETYRA E PARE
01.45 DOKUMENTAR I HUAJ – SHPIKJET E MEDHA – TELEVIZIONI
02.35 FILM – GOSPEL HILL
04.10 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-3
04.35 FILM – LOJA E E MENDJES – drame psikologji
06.00 DOKUMENTAR SHQIP – FAMILJET E MEDHA – FRASHERLLINJTE
25.08.2016
07.00 DOKUMENTAR SHQIPTAR – VENTOTENE
07.55 DOKUMENTAR I HUAJ – NE ATELIENE E MONDRIANIT
09.00 FILM – BREZI I NJEMIJE EUROVE
10.35 DOKUMENTAR SHQIP – KLIK NE 7×7 -KORCA
11.35 DOKUMENTAR I HUAJ – SHPIKJET E MEDHA – ZBULIMI I FOTOGRAFISE
12.25 DOKUMENTAR SHQIP – PORTRET – NA MUNGON NJE FILM – XHANFIZE KEKO
13.00 SERIAL DASHURI NE BRIGJET E GARDES- PJ 4
13.45 FILM – HENA DHE LIQENI
15.30 DOKUMENTAR I HUAJ – MUZEU GUGGENHEIM I BABILONISE
16.00 SERIAL – ROJA BREGDETARE PJ4
16.45 FILM – ADAMI I RINGJALLUR – histori psikologji
18.30 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-4
19.00 EMISION – BIBLIOTEKA-4
19.55 DOKUMENTAR SHQIP – FAMILJET E MEDHA – GURAKUQET E SHKODRES
20.50 TEATER – GJAKU I ARBERIT
22.25 MUZIKE SIMFONIKE – KONCERT KLASIK KUSHTUAR TEFTA TASHKOS NE 100 VJETOR RTS
00.10 FILM – BREZI I NJEMIJE EUROVE – 1.31
01.45 DOKUMENTAR I HUAJ – SHPIKJET E MEDHA – ZBULIMI I FOTOGRAFISE
02.35 FILM – HENA DHE LIQENI
04.10 DOKUMENTAR I HUAJ – MUZEU GUGGENHEIM I BABILONISE
04.35 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-4
05.05 FILM – ADAMI I RINGJALLUR – histori psikologji
26.08.2016
07.00 DOKUMENTAR SHQIP -SHQIPERIA DHE HEBRENJTE
07.55 DOKUMENTAR I HUAJ – RRUGA E AMFORAVE
09.00 FILM – VELLEZER
10.45 DOKUMENTAR SHQIP – KLIK NE 7×7 – VLORA NE 100 VJTOR
11.45 DOKUMENTAR I HUAJ – SHPIKJET E MEDHA – ZBULIMI I KOMPJUTERIT
12.35 DOKUMENTAR SHQIP – PORTRET – SHPRESA KURTI
13.00 SERIAL DASHURI NE BRIGJET E GARDES- PJ 5
13.45 FILM – NE MUZG – drame familjare
15.30 DOKUMENTAR I HUAJ – KESHTJELLA E LILES
16.00 SERIAL – ROJA BREGDETARE PJ5
16.45 FILM – NE MBREMJE ZEMER
18.35 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-5
19.05 EMISION – BIBLIOTEKA-5 – 32 MIN
19.40 DOKUMENTAR SHQIP – FAMILJET E MEDHA – SHTETARET DHE DIJETARET
20.30 OPERA – TRAVIATA
22.35 FILM – VELLAI RTS
00.10 FILM – VELLEZER
01.50 DOKUMENTAR I HUAJ – SHPIKJET E MEDHA – ZBULIMI I KOMPJUTERIT
02.40 FILM – NE MUZG – drame familjare
04.20 DOKUMENTAR SHQIP – ALBANIAN GUIDE – GUIDA-5
04.50 FILM – VELLAI
06.30 DOKUMENTAR I HUAJ – KESHTJELLA E LILES
27.08.2016
07.00 DOKUMENTAR SHQIP – CELAJT NE RRJEDHEN E KOHES
08.00 DOKUMENTAR I HUAJ – GJAHTARET E GJARPERINJVE
09.00 FILM – TRISI I ÇUPAVE DHE FUSTANI I NUSERISE
10.45 DOKUMENTAR SHQIP – KLIK NE 7×7 – POGRADECI
11.35 FEMIJET – FESTA E ABETARES PROTAGONISTET
12.05 FEMIJET – DAMBAJE
12.50 FEMIJET – MINI MINI _SHOW_1.BESART KALLAKU
13.30 ZHELANI MILIONER
15.25 DOKUMENTAR I HUAJ – FABRIKA E COKOLLATES MENIER
16.00 FILM – MITI-aventure-filmi
18.00 KOMEDI – E SHTUNA GAZMORE E NJE QYTETI – SHKODRA
20.45 FILM – JU NJOH ME FAMILJEN TIME-komedi
22.25 MAGJISTARI I FUNDIT – drame romance RTS
00.00 FILM – TRISI I ÇUPAVE DHE FUSTANI I NUSERISE
01.45 DOKUMENTAR I HUAJ – GJAHTARET E GJARPERINJVE
02.40 ZHELANI MILIONER
04.35 DOKUMENTAR I HUAJ – FABRIKA E COKOLLATES MENIER
05.05 FILM – MITI-aventure-filmi
28.08.2016
07.00 DOKUMENTAR SHQIP-FEMIJERIA PENG – D.Mustafaj
08.05 DOKUMENTAR I HUAJ – OMAN,TRENDAFILAT E SHKRETETIRES
09.00 FILM – PAS 18 VJETESH
10.50 DOKUMENTAR SHQIP – KLIK NE 7×7 – LIQENI I SHKODRES
11.40 FEMIJET – Dy Piratet ne Ishulin e Thesarit – Cirku
12.20 FEMIJET – DAMBAJE 2
13.05 MINI MINI _SHOW_2.DALLENDYSHE BICI
13.50 SULLTANET E JUGUT – aksion
15.25 DOKUMENTAR I HUAJ – KESHTJELLA E MEZONES
16.00 FILM – FAMA -komedi- format
18.00 KOMEDI – BUZEQESHJET E VITEVE 1
19.20 DOKUMENTAR SHQIP -PORTRETE – SHTEGTARI -kushtuar Vath Koreshit
20.20 KOMEDI – Shiko kush erdhi (TEATER)
22.00 NJERIU QE DONTE TE MASHTRONTE DJALLIN RTS
00.00 FILM – PAS 18 VJETESH
01.50 DOKUMENTAR I HUAJ – OMAN,TRENDAFILAT E SHKRETETIRES
02.45 SULLTANET E JUGUT – aksion
04.20 DOKUMENTAR SHQIP -PORTRETE – SHTEGTARI -kushtuar Vath Koreshit
05.15 FILM – FAMA -komedi- format