KRYEFAQJA » Radio Tirana 2

Radio Tirana 2

PROGRAMI JAVOR

  • E Hënë 
  • E Martë 
  • E Mërkurë 
  • E Enjte 
  • E Premte 
  • E Shtunë 
  • E Dielë 
00.00-05.30 Muzikë
05.30-06.00 Unë dhe Bluzi
06.00-08.00 Muzikë
08.00-09.00 Mëngjes me 95.8 Mghz
09.00-10.00 Muzikë Gold
10.00-11.00 Java Artistike
11.00-12.30 Muzikë Pop
12.30-13.00 Unë dhe Bluzi RIT
13.00-13.30 Club Traxx
13.30-14.00 Muzikë HipHop & RnB
14.00-15.00 Muzikë Mix
15.00-16.00 Java Artistike RIT
16.00-17.00 Gjithçka shqip
17.00-17.30 Muzikë Gold
17.30-18.00 Unë dhe Bluzi RIT
18.00-20.00 Muzika Ime
20.00-21.00 Ora e Rrokut
21.00-21.10 Muhabete Rrok RIT
21.10-00.00 Muzikë Mix
00.00-05.30 Muzikë
05.30-06.00 Unë dhe Bluzi
06.00-08.00 Muzikë
08.00-09.00 Mëngjes me 95.8 Mhz
09.00-10.00 Muzikë Gold
10.00-11.00 Europa për Qytetarët
11.00-12.00 Vitrina
12.00-12.30 Muzikë
12.30-13.00 Unë dhe Bluzi RIT
13.00-13.30 Club Traxx
13.30-14.00 Muzikë HipHop & RnB
14.00-15.00 Muzikë Mix
15.00-15.10 Muhabete Rrok
15.10-16.00 Muzikë Mix
16.00-17.00 Gjithçka shqip
17.00-17.30 Muzikë Gold
17.30-18.00 Unë dhe Bluzi RIT
18.00-19.00 Europa për Qytetarët RIT
19.00-20.00 Muzikë Pop
20.00-21.00 Ora e Rrokut
21.00-21.10 Muhabete Rrok RIT
21.10-00.00 Muzikë Mix
00.00-05.30 Muzikë
05.30-06.00 Unë dhe Bluzi
06.00-08.00 Muzikë
08.00-09.00 Mëngjes me 95.8 Mghz
09.00-11.00 Muzikë Gold
11.00-12.00 Vitrina
12.00-12.30 Muzikë
12.30-13.00 Unë dhe Bluzi RIT
13.00-13.30 Club Traxx
13.30-14.00 Muzikë HipHop & RnB
14.00-15.00 Muzikë Mix
15.00-15.10 Muhabete Rrok
15.10-16.00 Muzikë Mix
16.00-17.00 Gjithçka shqip
17.00-17.30 Muzikë Gold
17.30-18.00 Unë dhe Bluzi RIT
18.00-19.00 Omni
19.00-20.00 Muzikë Pop
20.00-21.00 Ora e Rrokut
21.00-21.10 Muhabete Rrok RIT
21.10-00.00 Muzikë Mix
00.00-05.30 Muzikë
05.30-06.00 Unë dhe Bluzi
06.00-08.00 Muzikë
08.00-09.00 Mëngjes me 95.8 Mghz
09.00-10.00 Muzikë Gold
10.00-11.00 Europa për Qytetarët
11.00-12.00 Vitrina
12.00-12.30 Muzikë
12.30-13.00 Unë dhe Bluzi RIT
13.00-13.30 Club Traxx
13.30-14.00 Muzikë HipHop & RnB
14.00-15.00 Muzikë Mix
15.00-15.10 Muhabete Rrok
15.10-16.00 Muzikë Mix
16.00-17.00 Gjithçka shqip
17.00-17.30 Muzikë Gold
17.30-18.00 Unë dhe Bluzi RIT
18.00-19.00 Europa për Qytetarët RIT
19.00-20.00 Kripe & Piper
20.00-21.00 Ora e Rrokut
21.00-21.10 Muhabete Rrok RIT
21.10-00.00 Muzikë Mix
00.00-05.30 Muzikë
05.30-06.00 Unë dhe Bluzi
06.00-08.00 Muzikë
08.00-09.00 Mengjës me 95.8 Mghz
09.00-11.00 Muzikë Gold
11.00-12.00 Kënga e jetës sime
12.00-12.30 Muzikë
12.30-13.00 Unë dhe Bluzi RIT
13.00-13.30 Club Traxx
13.30-14.00 Muzikë HipHop & RnB
14.00-15.00 Muzikë Mix
15.00-15.10 Muhabete Rrok
15.10-16.00 Muzikë Mix
16.00-17.00 Gjithçka shqip
17.00-17.30 Muzikë Gold
17.30-18.00 Une dhe Bluzi RIT
18.00-19.00 Nostalgji nga festivalet ndër vite
19.00-20.00 Muzikë Pop
20.00-21.00 Ora e Rrokut
21.00-21.10 Muhabete Rrok RIT
21.10-00.00 Muzikë Mix
00.00-05.30 Muzikë
05.30-06.00 Unë dhe Bluzi
06.00-08.00 Muzikë
08.00-10.00 Muzikë Gold
10.00-11.00 Muzikë
11.00-12.00 Kripë & Piper RIT
12.00-12.30 Muzikë
12.30-13.00 Unë dhe Bluzi RIT
13.00-13.30 Club Traxx
13.30-14.00 Muzikë HipHop & RnB
14.00-15.00 Muzikë Mix
15.00-15.10 Muhabete Rrok
15.10-17.30 Muzikë Mix
17.30-18.00 Unë dhe Bluzi RIT
18.00-20.00 Muzika Ime
20.00-21.00 Muzikë
21.00-21.10 Muhabete Rrok RIT
21.10-22.00 Muzikë Mix
22.00-23-00 Kënga e jetës sime RIT
23.00-00.00 Muzikë
00.00-05.30 Muzikë
05.30-06.00 Unë dhe Bluzi
06.00-08.00 Muzikë
08.00-10.00 Muzikë Gold
10.00-11.00 Nostalgji nga festivalet ndër vite RIT
11.00-12.30 Muzikë
12.30-13.00 Unë dhe Bluzi RIT
13.00-13.30 Club Traxx
13.30-14.00 Muzikë HipHop & RnB
14.00-15.00 Muzikë Mix
15.00-15.10 Muhabete Rrok
15.10-17.30 Muzikë Mix
17.30-18.00 Unë dhe Bluzi RIT
18.00-19.00 Omni RIT
19.00-20.00 Muzikë
20.00-21.00 Ora e Rrokut
21.00-21.10 Muhabete Rrok RIT
21.10-00.00 Muzikë Mix
Rreth Radio Tirana 2

RADIO TIRANA 2- 95.8 MHz Programi i dytë i Radio Tirana ka vazhduar transmetimin e tij 24 orë me argëtim e informacion. Programi i dytë i angazhuar me korrektësi ndaj dëgjuesve dhe me rifreskime sezonale për emisionet specifike me preferenca muzikore “Dj 4 U”, emisionin e mëngjesit “mëngjes me 95.8 MHz”, emisionin dokumentar muzikor “3 këngë nga 1 temë”, emisionin me muzikë të lehtë shqiptare “Gjithçka Shqip”, emisionin e evenimenteve dhe të rejave kulturore e artistike të ditës “Vitrina e Dytë”, si dhe playlistat muzikore të cilat mbushim fashon e 24 orëve të transmetimit non stop të programit të dytë. Një ndër programet më të dëgjuara ka qenë “Dj set life” emision i cili ka sjellë në studiot e Radio Tirana 2 shumë DJ të njohur, shqiptarë e të huaj, të cilët kanë performuar live në studiot e Radio Tirana 2. Falë kësaj strukture programore dhe cilësisë së emisioneve që transmeton e rrjedhimisht dëgjueshmërisë, programi i dytë i Radio Tiranës është përfshire tashmë në targeted e marketingut të kompanive të ndryshme që operojnë në vend dhe shume shpejt shpresojmë të kemi edhe frytet e kësaj axhende. Gjithashtu jo vetëm biznesi por edhe media të huaja kanë shprehur shpesh interesin e bashkëpunimit me programin e dyte të Radios, interes i cili vazhdon dhe duhet parë me pozitivitet për të ardhmen e këtij programi. Një tjetër arritje për Departamentin e Programit të Dytë gjatë periudhës së fundit ka qenë investimi për rikonstruksionin e ambienteve dhe studiove të këtij programi të cilat janë ri konstruktuar tërësisht dhe tashmë janë në gjëndje optimale pune. Edhe në aspektin teknologjik ka pasur rritje si në shtrirjen e rrjetit të të dhënave ndërmjet studiove dhe dhomës së gazettrëve, si në softuerët e transmetimit.