KRYEFAQJA » Tag Archives: 100 kilometra

Tag Archives: 100 kilometra

Aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza” drejt zvogëlimit të hapsirës ekskluzive

China Everbright Limited pronare e aeroportit ndërkombëtar "Nënë Tereza"

Autoritetet shqiptare dhe ata të aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza” në Tiranë, kanë arritur një marrëveshje sipas të cilës ekskluziviteti i hapsirës së këtij aeroporti zvogëlohet nga 250 km  në një rreze 100 kilometra për fluturimet ndërkombëtare. Lajmin e bëri të ditur ministri i ekonomisë Arben Ahmetaj “Negociatat janë mbyllur me sukses. …

Më shumë