KRYEFAQJA » Tag Archives: 1000 të rinj

Tag Archives: 1000 të rinj

Kodheli : Mirëpresim këdo që kërkon të aderojë në Forcat e Armatosura të Shqipërisë

Kodheli : Mirëpresim këdo që kërkon të aderojë në Forcat e Armatosura të Shqipërisë

Në Ministrinë e Mbrojtjes ka përfunduar procesi i aplikimeve për ushtarë/detarë aktivë në Forcat e Armatosura Shqiptare. “Ne jemi një familje e madhe që mirëpresim këdo që kërkon të aderojë në Forcat e Armatosura të Shqipërisë, që t’i shërbejë atdheut, familjes, mjedisit ku jeton dhe karrierës së vet”  tha ministrja …

Më shumë