KRYEFAQJA » Tag Archives: 11 shtator

Tag Archives: 11 shtator

Sulmet e 11 shtatorit: Senati amerikan miraton ligjin që lejon të afërmit e viktimave të padisin Arabinë Saudite

Senati i Shteteve të Bashkuara miratoi një projektligj, që do të lejojë të mbijetuarit dhe të afërmit e rreth 3 mijë viktimave të 11 shtatorit të hedhin në gjyq qeverinë e Arabisë Saudite për dëmet e shkaktuara nga sulmet terroriste të 11 shtatorit 2001. Qeveria e Riadit ka mohuar përfshirjen …

Më shumë