KRYEFAQJA » Tag Archives: 120 albanologe

Tag Archives: 120 albanologe

Fillon edicioni i 35-të i seminarit ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

Prej dy ditësh po mbahet në Prishtinë Seminari i 35-të për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, ku marrin pjesë rreth 120 albanologë. Drejtori i këtij seminari, Rrahman Paçarizi, ka thënë se ky seminari nuk është ndalur as në kohët më të rënda për vendin e nuk do të ndalet as …

Më shumë