KRYEFAQJA » Tag Archives: 17 tetor

Tag Archives: 17 tetor

“Mirëmëngjes Shqipëri!” fillon rrugëtimin më 17 tetor në RTSH

“Mirëmëngjes Shqipëri!” fillon rrugëtimin më 17 tetor në RTSH

Nga 17 tetori, mëngjeset në Radio-Televizionin Shqiptar do të trokasin ndryshe tek shikuesit në këtë sezon të ri televiziv. Programi i parë që përkon dhe me ndryshimet më të fundit në platformën televizive të RTSH-së është pikërisht “Mirëmëngjes Shqipëri!”. Emisioni i mëngjesit që do të transmetohet çdo ditë, nga e …

Më shumë