KRYEFAQJA » Tag Archives: 18 grupe tatimoresh

Tag Archives: 18 grupe tatimoresh

Velipojë, Gjirokastër: Fushata kundër informalitetit

Që prej së hënës 18 grupe tatimoresh po inspektojnë bizneset me aktivitet në Velipoje. Veç restoranteve,bareve,hoteleve, apo njësive të tjera të shërbimit, për herë të parë, është kontrolluar dhe dhënia e kuponit për shezllonet. Në Velipojë ushtrojnë aktivitetin 350 biznese. Edhe pse fokus kryesor fushata ndaj informalitetit, ka zonat bregdetare, organet …

Më shumë