KRYEFAQJA » Tag Archives: 2.1milion dollare

Tag Archives: 2.1milion dollare

Qeveria italiane 2.1milion dollarë për realizimin e fizibilitetit të impaktit mjedisor në Shqipëri

Qeveria italiane ka dhënë një fond prej 2.1milion dollarësh për të realizuar studimin e fizibilitetit të impaktit mjedisor për dyfishimin e segmentit rrugor Milot-Shkodër , me qëllim përforcimin e korridorit të rëndësishëm veri-jug drejt Malit të Zi, segmenti rrugor Vaqarr – Kavajë , si dhe by-pass-i i Elbasanit, që ndikon …

Më shumë