KRYEFAQJA » Tag Archives: 2 arsyet

Tag Archives: 2 arsyet

2 arsyet e ndryshimit të pagave

Rama: Më 1 mars 100 milionë dollarë për paga dhe pensione

Projektligji për Statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve që parashikon përmirësim rrënjësor të trajtimit financiar dhe të masave mbështetëse gjatë dhe pas lënies së detyrës, sipas hartuesve te draftit vjen ne përputhje me dinjitetin e detyrës dhe eshte i përshtatshem për të garantuar pavarësinë dhe mbrojtjen nga ndërhyrjet e jashtme në …

Më shumë