KRYEFAQJA » Tag Archives: 2 private

Tag Archives: 2 private

Arsim i lartë, së shpejti pritet akreditimi i disa universiteteve

Raportet e brëndshme të disa universiteteve të cilat japin informacion të detajuar në lidhje me raportin student-pedagog, me bazën materiale dhe me sipërfaqen e institucionit janë bërë gati dhe janë dorëzuar në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit. Agjensia Britanike të cilës i është besuar kryerja e procesit të akreditimit në …

Më shumë