KRYEFAQJA » Tag Archives: 2000 libra

Tag Archives: 2000 libra

Tirane: 2000 libra të rinj në funksion të njohjes së gjuhës e kultures italiane

Rreth 2000 libra të cilat do të vihen në dispozicion të të gjithë shkollave të mesme të Shqipërisë do t`u shërbejnë mësuesve të gjuhës italiane në prezantimin më të mirë të gjuhës dhe kulturës së vendit fqinjë. Rai play është aplikacioni më i ri i prezantuar nga Loredanan Cornero, sekretare …

Më shumë