KRYEFAQJA » Tag Archives: 220 000 përdorues

Tag Archives: 220 000 përdorues

42 institucione dhe mbi 500 shërbime të integruara do të ofrohen në E-Albania

Mbi 220 000 përdorues ka rregjistruar Agjensia e Kombëtare e Shërbimeve të Informacionit, që prej viti 2012 kur u hap për herë të parë. Ndërsa vetëm në këtë gjysëm viti janë rreth 50 000 përdorime të reja. Shtimi i shërbimeve, lehtësisht të përdorshme në një sistem të dhënash unik, është përfitim …

Më shumë