KRYEFAQJA » Tag Archives: 23 mijë biznese të vetkorrigjohen

Tag Archives: 23 mijë biznese të vetkorrigjohen

Faza e dytë e luftës ndaj informalitetit, njoftohen 23 mijë biznese të vetkorrigjohen

Administrata tatimore fton sipërmarrjen të vetkorrigjohet në kohë, në kuadër të fazës së dytë të luftës ndaj ekonomise informale, e cila për herë të parë sjell një qasje të re në komunikimin mes administratës dhe biznesit. Në një intervistë për televizionin publik shqiptar, drejtoresha e drejtorisë së menaxhimit të riskut në …

Më shumë