KRYEFAQJA » Tag Archives: “Abagraphy”

Tag Archives: “Abagraphy”

“Abagraphy”, një vështrim retrospektiv në krijimtarinë grafike

“Abagraphy” është ky titulli që përmbledh ekspozitën retrospektive me grafika të çelur nga artisti Abaz Hado në Galerinë Kombëtare të Arteve. Në 140 punimet grafike të përzgjedhura nga kuratorja turke Beste Gursu, ekspozita e Hados ofron një rrugëtim të plotë të pasur në ekspresivitet dhe lëvizje edhe pse në to …

Më shumë