KRYEFAQJA » Tag Archives: bernd boschard

Tag Archives: bernd boschard

Borchardt: “Kam besim që Policia e shtetit do të jetë e paanshme në këtë proçes të rëndësishëm zgjedhor dhe do të veprojë me profesionalizëm dhe dinjitet”

Borchardt: "Kam besim që Policia e htetit do të jetë e paanshme në këtë proçes të rëndësishëm zgjedhor dhe do të veprojë me profesionalizëm dhe dinjitet"

Tre muaj para zgjedhjeve parlamentare të 18 qershorit në Shqipëri, ka nisur trajnimi i punonjësve të Policisë së Shtetit mbi detyrat dhe rolin që do të kenë gjatë këtij proçesi. Ambasadori i OSBE Bernd Borchardt, ka gjetur rastin të vlerësojë pozitivisht sjelljen e policisë shqiptare në proceset e fundit zgjedhore, …

Më shumë