KRYEFAQJA » Tag Archives: burgu i fierit

Tag Archives: burgu i fierit

RTSH dhuron libra për Burgun e Fierit

RTSH dhuron libra për Burgun e Fierit

Nismës së Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve “Dhuro një libër”, iu bashkua edhe RTSH. Sëbashku me Institutin e Studimeve të Krimeve dhe Pasojasve të Komunizmit në Shqipëri, RTSH grumbulloi dhe i dhuroi bibliotekës së institucionit penintenciar të Fierit rreth 1000 libra. Një përfaqësi nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve si …

Më shumë