KRYEFAQJA » Tag Archives: “Embriologji”

Tag Archives: “Embriologji”

Promovohet libri me novela “Embriologji”, fitues i çmimit “Kadare” 2016

Larguar që prej vitit 1991 nga Shqipëria, fillimisht për në Austri, e më pas në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Shkëlqim Çela rikthehet në Tiranë si shkrimtar dhe fitues i çmimit “Kadare”, dhënë nga Universiteti Europian i Tiranës. “Embriologji” është libri i tij i fundit që i dhuroi këtë çmim, …

Më shumë